AURA Handtassen Juwelen Schoenen - HOME
Home | Over Ons | Contact | Nieuws | E-Shop | AURA Zele - Facebook Pagina | AURA Zele - Google Plus - Google + Pagina | Follow Me on Pinterest    Nicky Vankets Juwelen en Accessoires

Juwelen Nicky Vankets

Naast de uitgebreide collectie Nicky Vankets Handtassen en Schoenen, heeft AURA ook een ruime keuze in de prachtige juwelen !

De heel betaalbare juwelencollectie zijn fashion items die zeker moeten gezien worden. Juwelen om te koesteren maar ook vooral om de show mee te stelen.
Deze collectie wordt verdeeld in de gespecialiseerde juwelenzaken. Er wordt gezocht naar verdelers die het merk echt begrijpen en die een stapje voor zijn op het alledaagse…

Juwelen Nicky Vankets
Meer info over Nicky Vankets

Nicky Vankets is geboren op 12 mei 1979 in Diest. Al spelend in het bedrijf van zijn ouders raakte hij in de ban van de wereld van de fashion. Al slapend en spelend tussen de scharen en naaimachines werd deze jongen één van de "leading designers".

Na zijn studies in London aan het "College of Fashion" was dit jonge ambitieuze talent er klaar voor! Na een tijdje gewerkt te hebben in de bruidsindustrie onder het merk N.Design, was het tijd om een nieuwe weg in te slaan. De "Nicky Vankets" collectie was geboren!

Nicky's collectie werd gelanceerd op internationale expodities en was meteen een schot in de roos bij kopers over heel de wereld. En niet alleen dit, ook alle Belgische bekendheden streven ernaar om gezien te worden in één van zijn creaties.

Met awards zoals World's Top Fashion Designer en Miss World 2004, is Nicky Vankets een naam geworden om te onthouden en om naar uit te kijken.


AURA - Cesar Meeusstraat 23 - 9240 Zele (België) - T 052 520 980 - F 052 520 982 - info@aura-online.be